Чотири пори року ... чотири сторони світу ... чотири пори дня ... піца «Чотири сиру»! Її рецепт вже практично став канонічним, як у «Маргарити»! Неперевершена класика - це найніжніша, найвершковіша і найпримхливіша в приготуванні піца лише для досвідчених кухарів.
У начинку піци входять:
1) сир Дорблю - марка блакитного сиру з Німеччини, він щільний, розсипчастий, має світло-кремовий колір з численними прожилками благородної блакитної цвілі;
2) сир Пармезан - справжній король в італійській династії сирів, він практично не плавиться і не утворює ниток, зі своїм гострим і солонуватим присмаком надає надзвичайної пікантності.
3) сир Моцарелла - класичний м'який італійський сир з волокнистою і податливою текстурою.
4) сир Чеддер — це, мабуть, один з найвідоміших та найпопулярніших сирів у світі. Його батьківщиною є Велика Британія, а саме — невеличке село Чеддер в графстві Сомерсет, звідки і пішла назва цього сиру
До складу додатково входить ніжний вершковий соус, орегано і солодка груша, що відтіняють композицію. Ми не станемо стверджувати, що саме наша рецептура найкраща в світі. Але чесне слово, вона до цього дуже близька. І ось чому: сир є одним з тих небагатьох продуктів, який під впливом високої температури повністю змінює свою консистенцію і смакові властивості. Відразу 5 сирів, що належать до абсолютно різних сортів, дають настільки шикарний букет вершкового смаку і настільки ніжну і тягучу консистенцію, що закохують в себе з першого трикутного шматочка! Якщо не вірите, то скуштуйте і переконайтеся самі - нічого вершковішого і ніжнішого, ніж ця піца, Ви точно ніколи не смакували!